Cart

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov – kontaktný formulár

AVDigital, s.r.o. so sídlom Kutlíkova 17, 852 50 Bratislava 5, IČO: 35825987, Zapísaná: Oddiel Sro, vložka číslo: 25494/B spracováva v prípade vášho dopytu služieb v zmysle Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov, nasledujúce osobné údaje:

  • meno a priezvisko
  • emailovú adresu

Meno, priezvisko a emailovú adresu je nutné spracovať pre vytvorenie ponuky služieb, rokovania o tejto ponuke alebo za účelom odpovede na Vami položená otázka. Takéto spracovanie umožňuje Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov. Tieto osobné údaje budú spoločnosťouAVDigital, s.r.o. spracovávané po dobu rokovaní o uzavretí zmluvy medzi vami aAVDigital, s.r.o., najdlhšie 1 rok od vašej dopytu, pokiaľ neudelíte súhlas na ďalšie spracovanie.

Ochrana osobných údajov e-shop

AVDigital, s.r.o. so sídlom Kutlíkova 17, 852 50 Bratislava 5, IČO: 35825987, Zapísaná: Oddiel Sro, vložka číslo: 25494/B spracováva v prípade vášej objednávky v zmysle Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov, nasledujúce osobné údaje:

  • meno a priezvisko
  • emailovú adresu
  • telefónne číslo
  • IP Adresu

Meno, priezvisko, emailovú adresu, telefón a IP adresu je nutné spracovať pre vytvorenie ponuky objednávky a následne zmluvyného vzťahu medzi Vami ako zákazníkom a spoločnosťou AVDigital, s.r.o. ako predajcom.

Ochrana osobných údajov – newsletter

AVDigital, s.r.o. so sídlom Kutlíkova 17, 852 50 Bratislava 5, IČO: 35825987, Zapísaná: Oddiel Sro, vložka číslo: 25494/B spracováva v prípade zaradenia do odberu noviek v zmysle Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov, nasledujúce osobné údaje:

  • emailovú adresu

Rmailovú adresu je nutné spracovať pre posielanie novinike na základe zaradenie do odberu noviniek zo stránky avdigital.sk.

Spracovanie osobných údajov je vykonávané spoločnosťou AVDigital, s.r.o. teda správcom osobných údajov, osobné údaje však pre túto spoločnosť ďalší poskytovateľia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktoré však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva.

Vezmite, prosíme, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

  • požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,požadovať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov – tento výmaz však bude mať za následok ukončenie rokovaní o zmluve,
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

 

Spracovanie osobných údajov je vykonávané spoločnosťou AVDigital, s.r.o. teda správcom osobných údajov, osobné údaje však pre túto spoločnosť môžu spracovávať ďalší poskytovateľia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktoré však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva.

Kontakt



Leasing techniky

Certifikácia